Актриса от „Откраднат живот“ сложи край на 20-годишния си брак

Гласувайте за статията

Никак не им е лесно на публичните личности

Актриса от сериала „Откраднат живот“, е сложила край на 20-годишния си брак.

Оказва се, че на актьорите и като цяло на публичните личности никак не им е лесно да съчетават професията с личния си живот.

Разводите при тях са ежедневие, а някои дори се отказаха от това да търсят любовта.
Една от актрисите от „Откраднат живот“ също е минала по този път.Разделила се е със съпруга си, но досега предпочиташе да крие този факт.

актриса

Никак не им е лесно на публичните личности

Става въпрос за чаровната актриса Елена Карабойчева, която играе ролята на сестра Чокова в „Откраднат живот“.

Двамата със съпруга й се разделили още преди 4 години. Чаровната актриса обаче разкрива случката чак сега.

„Не се справихме… Не се грижехме достатъчно за отношенията си, изгубихме се. Децата ни много тежко го преживяха. Сега виждат често татко си, той е прекрасен баща“, споделя актрисата. Тя също е запазила нормални отношения с бившия си съпруг.

Не иска да разкрива дали в живота й има нов мъж, но по всичко личи, че е щастлива. Такава я правят и трите й деца. Голямата й дъщеря е на 24 години и учи стайлинг на модата в Рим. Малката е на 22 и следва международни икономически отношения в УНСС. Деветгодишният й син пък е в трети клас, интересува се много от компютърни игри, иска да създава такива, също и от роботика.

И трите й деца се раждат в края на осмия и началото на деветия месец като тежат по 2300 грама. А тя излиза от болницата с килограмите от преди бременността. През ноември стана на 45 и може да мине за сестра на дъщерите си.

Откакто се снима в „Откраднат живот“, живее в София, но често се прибира в родния Пазарджик, при родителите си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар