Ани Хоанг катастрофира

Ани Хоанг катастрофира
5 (100%) 1 vote

Певицата катастрофира заради Денис Теофиков

Половинката на режисьора Люси Иларионов – певицата Ани Хоанг, катастрофира.

Денис Теофиков нажежи мрежата с появата на втория му самостоятелен проект „Катастрофа“.

След премиерата си в „You Tube“ за броени часове видеото събра над 200 преглеждания, многобройни лайкове и положителни коментари, които недвусмислено сочат, че песента е хит.

Ани Хоанг

Певицата катастрофира заради Денис Теофиков

Музиката и аранжиментът на „Катастрофа“ са на „Diamond Beat Production“, който участва и в създаването на текста с поетесата Анастасия Мавродиева.

Песента е представена с мини-филм, който е по идея на режисьора Людмил Иларионов-Люси. Кадрите са заснети от оператора Георги Марков. Голямата изненада в лентата е участието на Ани Хоанг, на която е поверена главната женска роля.

Та в този ред на мисли е редно да ви кажем, че катастрофата на Ани Хоанг е по сценарий и е заради песента, а не се е случила в реалния живот. Разбира се тя, както и всички останали от екипа, са невредими, пише pik.bg.

Припомняме, че половинката на Ани Хоанг – Люси Иларионов изгуби тежката битка с килограмите. Напоследък режисьорът е започнал да възвръща ударно килограмите, които изгуби с много усилия и след като се подложи на специална операция, която бе извършена в Турция.

Специалистите са категорични, че отслабване, последвано от рязко напълняване, е изключително вредно за организма и може да има сериозни последствия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар