Много лоши новини за Стефан Данаилов

Много лоши новини за Стефан Данаилов
5 (100%) 1 vote

Открита е голяма метастаза в областта на белия дроб

Много лоши новини за Стефан Данаилов долетяха от ВМА, където бе настанен.

Медиците уточняват, че причината за тежкото състояние на Стефан Данаилов, е голяма метастаза в лимфен възел в областта на белия дроб. Актьорът продължава да се бори за живота си в реанимацията на Военномедицинска академия (ВМА), съобщава в. Монитор.

Стефан Данаилов

Открита е голяма метастаза в областта на белия дроб

Дихателната недостатъчност, заради която се е наложило да му бъде направена трахеотомия и да бъде поставен на апаратно дишане, затруднява и сърдечната и бъбречната дейност на актьора.
Метастазата е открита още при приемането на 76-годишния Стефан Данаилов в лечебното заведение.

Мастера бе диагностициран с Неходжкинов лимфом – заболяване, при което злокачествените клетки се образуват в лимфната система.
Тогава засегнатият лимфен възел бе в коремната област, но въпреки лечението сега медиците са открили голямо образувание в областта на белия дроб.

Посещенията при актьора са строго забранени, защото имунната му система практически не функционира. Лекарите отказват да предоставят информация освен на най-близките му – племенницата му Росица Обрешкова и доведения му син Росен Цанков, пише zajenata.bg.

Припомняме, че и голямата актриса Стоянка Мутафова също е в болница. Тя е много разочарована от това, че медиците са й препоръчали да е на легло до края на месец декември. Поради тази причина се е наложило да отмени участието си в планираните представления.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар