Мая Манолова не можа да преживее грандиозния провал и…

Гласувайте за статията

Бившето червено острие била пред нервен срив

Неуспялата кандидатка за кмет на София – Мая Манолова не успя да преживее грандиозния провал, който преживя.

От близкото й обкръжение издават, че всеки ден посещавала врачки по време на предизборната кампания. Въпреки че демонстрира завидно самочувствие, бившата омбудсманка дълбоко в себе си се чувствала несигурна и подозирала, че този път се е надценила в амбицията да стане градоначалник на София.

Мая Манолова

Бившето червено острие била пред нервен срив

Мая Манолова била особено изнервена от факта, че трябвало да ухажва и да се умилква на десните избиратели от жълтите павета. Тя отлично съзнавала, че така се унижава, защото за тях тя винаги ще си остане „провинциалка” и столичанка в повече. Мая, която не можела да търпи загуба, била разкъсвана от вътрешни терзания и разнопосочните съвети от близките и съмишлениците ѝ още повече я обърквали.

Освен че ходела редовно на църква да се моли, Мая Манолова решила да се допита и до представителките на свръхестественото, за да си избистри печелившата предизборна стратегия.

„Никога не сме виждали Мая толкова нервна. Тръгна по врачки да ѝ дават акъл, хвърляше луди пари. Като не ѝ харесаше някоя, отиваше при следващата. Препоръчваха ѝ ги приятелките ѝ, фризьорки и гримьорки. А уж е интелигентна жена”, коментират приближени на Манолова.

В крайна сметка обаче излезе, че бившето червено острие си е давала парите на вятъра, тъй като усилията ѝ да седне на кметския престол се оказаха безуспешни.
Амбициозната кюстендилка нямало да се откаже от услугите на ясновидки и сега щяла да търси съвети с какъв проект да се захване оттук нататък, за да уплътни многото си свободно време, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар