Любимата на Веселин Маринов длъжница на хазната

Любимата на Веселин Маринов длъжница на хазната
4.5 (90%) 2 votes

Любимата на Веселин Маринов се оказа некоректен платец към хазната

Любовницата на Веселин Маринов има дългове към хазната. Русокосата Веселина Пеева се оказа некоректен платец. Тя е натрупала дългове към община Варна, тъй като с години не е плащала данъка на апартамента си в морската столица, узна ПИК.

Изгората на певеца вече е получила писмо от общината, в което е информирана за набъбнала сума. Но въпреки това тя няма намерение да се върне във Варна и да погаси задълженията си. Към днешна дата Веселина е стопанка на луксозния дом на своя любим в столицата.

Тя постоянно се забърква в скандали. Очевидци на поредната сага с нейно участие споделят, че тя едва не била задържана след поредния грозен скандал, който успяла да спретне. Сагата се разиграла още в началото на връзка й с Веселин Маринов.

Веселина нахлула в магазин за чанти и започнала да сипе обиди срещу продавачките. Повод за гнева й станала покупката на некачествен продукт. Служителките в магазина й обяснили, че няма проблем да замени закупената чанта. Но е необходимо единствено да представи касов бон. Веселина не разполагала с касова бележка, но въпреки това настоявала за замяна. Продавачките дори я заплашили с полиция. Но тя продължила да ги обижда, а крясъците й се чували и в съседните магазини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар