Димитър Рачков се срамува от поредната изцепка на брат си

Димитър Рачков се срамува от поредната изцепка на брат си
5 (100%) 1 vote

По-малкият брат на Димитър Рачков – Петър отново го накара да се срамува заради него

Петър Рачков – по-малкият брат на Димитър Рачков, вече е горд притежател на профил във Фейсбук. Пешо, както приятелите му го наричат, се прочу с редовното си присъствие в криминалните хроники. По всичко личи, че той вече е решил да излезе от ъндърграунд средите и да потърси не само нова любов, но и приятели в интернет пространството.

В профила си той е отбелязал, че е родом от Бургас и все още живее там. Братът на комика е завършил средното си образование в СОУ „Иван Вазов“. Отбелязал е, че е завършил Бургаския свободен университет, но не пояснява каква е специалността в дипломата му.

Снимката, която той е публикувал за водеща в профила си,  е повече от страховита. На нея очите му са кристалносини, а зад него бушуват пламъци. Не може да се отрече, че по-малкият от братя Рачкови се радва на засилен женски интерес, въпреки че не е упоменал семейния си статус.

Известно е, че той е разведен. През 2006 година Петър Рачков се врече във вечна вярност на голямата си любов от детството Димитрина. Лично брат му и неговият колега Зуека бяха водещи на сватбеното парти.

Но бракът на Петър не тръгнал добре от самото начало. Година по-късно той заложил сватбения подарък от семейството на Димитрина – голям апартамент. Красивата Димитрина не издържала дълго и подала молба за развод, пише Марица.бг, позовавайки се на zapernik.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар