Венета Райкова показа как е изглеждала преди 25 години (Снимка)

Венета Райкова показа как е изглеждала преди 25 години (Снимка)
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова показа своя снимка, която е правена преди 25 години

Устатата водеща Венета Райкова тъгува за миналото. Към днешна дата за нея може да се каже, че е загубила от позициите си в бранша, тъй като зрителите, които я недолюбват, стават все повече. Това е причината блондинката да изпитва носталгия по отминалите години, когато още прохождаше в телевизията. Тогава всички виждаха светло бъдеще пред нея и я подкрепяха.

В продължение на няколко дни Венета Райкова залива мрежата с ретро снимки. Фотосите са от времето, когато тя все още работеше в БНТ. Повод за споделянето на снимките стана 60-годишният юбилей на медията.

Русокосата водеща пусна снимки от 1992 и 1995 г. Тогава тя се изявяваше като водеща на предаването „Частен случай“. „Предишната ми снимка беше от студиото на БНТ от 1992 г, а тази е от 1995 г. като водеща на “Частен случай”. А в предаването “БНТ на 60” ще може да видите архивни записи от началото на кариерата ми там през 1992 ., ще разкажа и доста интересни и тайни истории“, сподели Венета Райкова в Инстаграм, цитирана от show.blitz.bg.

В мрежата водещата не спира да се хвали и с успехите на сина си. Патрик се оказа достоен наследник на своята майка. По всичко личи, че той е наследил един от талантите й. Отличникът издаде собствена детска книжка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар