Гала била на косъм от смъртта

Гала била на косъм от смъртта
5 (100%) 1 vote

Водещата на „На кафе“ Гала проговори за инцидент, при който била на косъм от смъртта

Гала за ужасяваща катастрофа, която преживяла преди доста години. Блондинката се разминала на косъм със смъртта. По време на инцидента тя била с бившия й мъж, научи HotArena.

Двамата вече бивши съпрузи пътували през Кресненското дефиле. В опасния участък се случил инцидент с колата на бизнесмена. Тогава Гала и Константин Будев все още били гаджета. Двамата пътували с приятелска двойка. Връщали от екскурзия до Смилян, откъдето си купили прочутия местен боб. В участък от Кресненското дефиле шофьорът изгубил контрол над управлението на джипа. Возилото изхвърчало от пътя и полетяло в тъмнината към пропаст директно към река Струма.

Гала се уплашила до смърт, виджайки как колата буквално отива към нищото. След първоначалния шок, водещата решила да погледне пред прозореца на возилото. Тя видяла, че джипът се държи на едно тънко дръвче. Единствено жилавият ствол на дървото попречил мощната машина да полети към студените води на реката.

За щастие всички участници в инцидента се отървали единствено с уплаха и никой не пострадал сериозно. След пристигането на полицейския екип, катастрофиралата компания била транспортирана до Сандански. Полицаите дори любезно предложили на компанията на Гала всички заедно да отидат на дискотека. И до днес водещата се шегува, заявявайки че съжалява единствемо за смилянския боб, който затрила в  инцидента, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар