Мая Манолова в нервен срив

Гласувайте за статията

След загубата на изборите, Мая Манолова изпадна в нервен срив

Мая Манолова, която взе участие в изборната надпревара, трудно преживява изборната загуба. По време на предизборната кампания тя ежедневно посещавала врачки, разкриват от нейното обкръжение.

Демонстриращата завидно самочувствие бивша омбудсманка, всъщност се чувствала изключително несигурна. Кандидатирайки се за кмет, тя усещала, че се е надценила в амбицията си да стане градоначалник на столицата. Най-много се изнервяла от необходимостта да се сближи с десните избиратели от жълтите павета.

Тя си давала сметка, че те винаги ще я приемат като провинциалистка и столичанка в повече. Мая Манолова трудно понася загуба.

За да е сигурна, че ще се успее, тя започнала ежедневно да се отбива в църква. Освен това блондинката решила да се допита и до врачки с надеждата, че те ще й дадат съвет за печеливша предизборна стратегия.

„Никога не сме я виждали толкова нервна. Тръгна по врачки и хвърля луди пари, за да получи съвет от тях. Като не й харесва какво й казва някоя от тях, отива при следваща. Мая хукна по врачки по препоръка на приятелки, фризьорки и гримьорки. А уж е интелигентна жена”, коментират приближени до нея.

Но в крайна сметка се оказа, че тя си е давала парите на вятъра. Опитите й да седне в креслото на Йорданка Фандъкова се оказаха безуспешни.

Но въпреки провала, Мая Манолова е категорична, че няма да се откаже от услугите на врачките и сега има дори още по-голяма нужда от съветите им. Тя разчита на тях за препоръки за бъдещи проекти, с които да уплътни свободното време, с което разполага в излишък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар