Трагедия разтърси Юксел Кадриев

Трагедия разтърси Юксел Кадриев
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев преживя голяма трагедия

Юксел Кадриев е разтърсен от голяма трагедия. Тв водещият загуби чичо си. Братът на баща му Феми починал преди дни, споделят негови съграждани от Оряхово. Новината за внезапната кончина разстроила тв водещия. Той отдавна не се е виждал с роднините си, пише Ретро.бг.

Семейството му продължава да живее скромно в родния му град, въпреки че той отдавна е уредил живота си в столицата. Родителите му Гина и Феми по никакъв начин не искали да го притесняват. Те настоявали единствено да се виждат по-често с него и с внучка си Габриела.

Майката на новинаря живя за кратко в Софи. Това се случи след скандалния развод със съпругата му Бонка. Тогава родителските права над Габи бяха присъдени на водещия. Майка му се премести в столицата, за да помага в отглеждането на Габи.

Но вече щерката на Кадриев е самостоятелна млада дама и няма нужда от грижите на баба си. Въпреки, че родителите на водещия живеят скромно, усмивката не слиза от лицето на баща му.

По всяка вероятност известният новинар помага финансово родителите си. Запознати разкриват, че пенсиите им изобщо не са високи.

Юксел Кадриев рядко посещава родния си край. Любимото му място там е хълм, от който се разкрива живописна гледка към града.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар