Кърт Енгъл стана горд родител на българче (Вижте как го кръсти)

Гласувайте за статията

Кърт Енгъл си осинови българче

Кърт Енгъл стана горд родител на българче. Момчето вече е при него и Енгъл го приветства с „Добре дошъл вкъщи“ в официалния си Интаграм профил.

„След 15 дълги месеца на работа по документи, телефонни обаждания и посещения, най-накрая осиновеният ни син от България си дойде у дома“, написа кечистът и световен шампион и олимпийски шампион по борба. Момчето е на 15 години и е от Сливен. Родено е като Иван, но вече се казва Джоузеф.

Още през юни стана ясно, че един от най-големите любимци на феновете на кеча се опитва да осинови българче. Тогава Енгъл пусна снимки от Сливен и стана ясно, че процедурата е задвижена. Кечистът подал преди време документи за осиновяване на дете чрез международната система на социалните служби. Със съпругата му се влюбили още по снимки в детето и веднага пожелали да задействат процедура по осиновяване. В семейството на Енгъл Иван-Джоузеф ще има четири сестри и един брат.

Веднага след съобщението, че тийнейджърът вече е в новия си дом, Кърт Енгъл разказа за преживените перипетии около осиновяването и първите си впечатления от българчето пред онлайн таблоида TMZ.

Шанс

Отначало съпругата на Кърт не искала да осиновяват пораснало момче, но после променила мнението си. „Жена ми реши, че иска да осинови дете, но се запозна с различни изследвания и откри, че над 10 години се осиновяват трудно. Тогава тя реши да не осиновяваме бебе, а да се опитаме да дадем шанс на по-голямо дете“, спомня си звездата.

Енгъл посочва, че всъщност цели 18 месеца е продължила борбата с бюрокрацията, за да се осъществи осиновяването. Иван-Джоузеф е в новия си дом едва от няколко дни. Това вероятно е станало от началото на този месец, тъй като на Хелоун Енгъл пусна снимка с децата си, но българчето не беше на кадъра.

Кърт Енгъл вече горд родител на българче сн. Инстаграм

Кърт Енгъл вече е горд родител на българче сн. Инстаграм

Кеч звездата казва, че младежът сега учи английски, а предишните 6 месеца е ходил на езикови курсове в родината си. Съпругата му също успяла да научи малко български, за да се разбира с хлапето. Малчуганът харесвал държавата, в която се заселил, и свиква с живота там. Тъй като е тийнейджър, имали проблеми в общуването, но в рамките на нормалното, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Кърт Енгъл стана горд родител на българче (Вижте как го кръсти)”

  1. Mappy

    Ное. 10. 2019

    Браво. Чудесна новина.

  2. Mappy

    Ное. 10. 2019

    Само да му бяха запазили и оригиналното име и щеше да е супер всичко, но и така е добре 🙂 дано не забрави момчето откъде е тръгнало.

Добавете коментар