Мариана Маринова след „Фермата“ : Не оправдах очакванията на хората! (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Мариана Маринова разкри има ли мъж до себе си

Мариана Маринова е поредният участник, който напусна „Фермата“. Тя е бизнес дама и майка на две деца, които отглежда сама. Отрича се от конкурсите „Мис Силикон“, когато разбира, че 14-годишната дъщеря на нейна приятелка мечтае да тунингова бюста си. „Не желая да насърчавам това!“, категорична е Мариана. Тя споделя, че външният й вид не е изплатил нито колата, нито апартамента й.

Като родител най-голямото предизвикателство за нея е да отгледа добри хора, които са готови да помогнат, без да очакват изгода от това. В предаването „Фермата“ Мариана се превърна в един от любимите герои на телевизионните зрители, а и на останалите фермери. За голямо съжаление, тя отпадна в дуел срещу Силвия.

Мариана споделя с какви емоции си е тръгнала след шоуто. „Имам чувството, че не съм оправдала очакванията на хората! Въобще не очаквах, че толкова много хора ще ме харесат и че ще им липсвам. Всеки ден получавам писма от мои почитатели и имам чувството, че съм злоупотребила с доверието им, тъй като не успях да стигна до финала. Не можеш да си представиш колко ми пишат, че съм заслужавала да бъда на финал, че са гледали предаването заради мен… Това много ме радва!“, споделя Маринова след шоуто, пише show.blitz.bg.

Тя споделя още, че е против слагането на етикети без да познаваш даден човек и че се е опитала да промени мнението на хората за жените, които имат корекции по себе си. „Влязох с идеята да покажа коя съм аз. Не мога да счупя на пух и прах представите за силиконовите „красавици“. Аз не съм представителна извадка на тези хора. Една капка язовир не прави! Но успях да покажа на хората, че предварителните квалификации и поставянето на етикети понякога могат да ни подведат, да ни излъжат.

Човек трябва да изчака и да не прибързва със заключенията, защото може много да загуби. Ако подцени отсрещната страна и с лека ръка го подмине, то може да е негов минус, причина за неуспеха му. Но няма как да разбия стериотипа и да доказвам, че силиконките са уникални и нещо най. Не знам дали е така, аз отговарям за себе си“, казва Мариана.

Личен живот

Тя открехва и завесата около личния си живот. „Нямам любовен живот, няма нищо интересно“, категорична е Мариана. Маринова обаче добавя, че не си търси мъж. „Не търся нищо! Мъжете в България не са кавалери и затова сме виновни жените“, казва тя. „Жените искахме да се покажем като силни и супер можещи и изведнъж взехме мъжката функция, а сега се оплакваме, че мъжете не са джентълмени. Ние сме виновни, осъзнавам го“, допълва Маринова.

Мариана Маринова не мисли, че е оправдала очакванията на хората сн. Инстаграм

Мариана Маринова не мисли, че е оправдала очакванията на хората сн. Инстаграм

Мариана казва още, че за момента не мисли за любов, защото не може да си го позволи. Тя не страда от липса на ухажори, но засега не иска да дава шанс на никого, защото „нищо не може да се случи“ и не иска да си губи времето с мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар