Меган Маркъл и Хари работят за братче на Арчи (Вижте как се издадоха)

Меган Маркъл и Хари работят за братче на Арчи (Вижте как се издадоха)
4 (80%) 1 vote

Меган Маркъл и принц Хари се издадоха, че планират второ бебе

Меган Маркъл и принц Хари се издадоха, че вече планират второ бебе. Тази седмица първия им наследник – Арчи Маунбатън-Уиндзор навърши 6 месеца. А те са готови за второ бебе или почти готови. Малкият Арчи расте като спокойно дете, а херцогът и херцогинята на Съсекс прекарват всяка свободна минута с него, като заедно с това успяват да изпълняват и служебните си задължения към кралското семейство, които никак не са малко.

Въпреки това Меган и Хари вече се замислят за втори наследник и то колкото се може по-скоро. Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха със семейства на военни в Уиндзор. Там те разкриха, че малкия Арчи вече лази и дори има два зъба. Освен това, Меган и Хари се издадоха и че планират втори наследник в близко бъдеще.

Източници, присъствали на срещата с херцогът и херцогинята на Съсекс, казват, че принц Хари проявил изключителен интересен към семействата с две и повече деца. Сузи Стригфелоу, която също била сред семействата, дори стигнала до извода, че принцът вече сериозно мисли да разширяването на семейството им с Меган. „Хари наистина беше страшно заинтересован как се справяме с вторите си деца. Опитахме се да го убедим, че трябва да подари на Арчи брат или сестра“, разказва Сузи, пише graziamagazine.ru.

На срещата със семействата Меган и Хари не се притеснявали да обсъждат и лични неща, отнасящи се до отглеждането на Арчи. Той вече лази и има две млечни зъбчета.

Вижда се обаче, че принц Хари все пак има някакви притеснения за това дали с Меган ще се справят с отглеждането на още едно дете. Затова херцогът на Съсекс не се срамува да се допита до семейства, които вече имат опит с повече деца.

Меган Маркъл и Хари работят за второ бебе сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари работят за второ бебе сн. Инстаграм/ sussexroyal

И нищо чудно съвсем скоро херцогът и херцогинята на Съсекс да съобщят, че Арчи ще става батко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар