Асен Блатечки с напълно отровена изповед за децата си (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки се определя като любящ баща

Асен Блатечки с напълно откровена изповед за двете си деца. Той признава, че рядко вижда сина си Борил, защото много работи. „Рядко виждам сина си Борил. Графикът ми е убийствен и не ми остава много време за семейството“, казва Блатечки.

Актьорът и колегите му Александър Сано и Александър Алексиев бяха част от дискусия по случай „Седмица на бащата“. Блатечки е татко на момче и момиче. Щерката на лошото момче на българското кино е от първата му жена – Катерина. Синът на актьора е плод от любовта му с моделката Диляна Попова.

„Не знам дали съм добър баща. Но съм любящ“, казва Асен.

Когато щерката на Блатечки е малка, той не я възприема като свое дете. В момента първата рожба на актьора е на 18 години. „Като беше дете, не я чувствах близка. Вече не е така. Споделя ми всичко. Първо на мен казва. Знам какво е правила и какво не. Говорим за с*екс и други неща“, откровен е Блатечки.

Асен разкрива и интересна случка отпреди няколко години. Докато синът му Борил е с майка си по време на снимките на филма „Революция Х“, Блатечки открадва няколко свободни дни и пали към морето. По пътя спира на бензиностанция и вижда огромен мечок. Решава да го вземе за подарък на малкия си наследник. „Като го видя, Борил се зарадва така, както никога досега“, разказва той.

Алек Алексиев

Колегата му Алек Алексиев, който също участва в дискусията, призна, че е пропуснал адски много от детството на голямата си дъщеря Ая. Заради работата си звездата от „Откраднат живот“ почти година не може да се види със щерка си, пише „България днес“. „След това тя се страхуваше от мен. Не искаше да ме приема като баща. Избягваше ме. Отне ми дълго време, докато си спечеля доверието й“, обяснява Алексиев.

Той не е от бащите, който бдят като майка орлица над децата си. Преди години той отива с щерка си и приятел в парка. Актьорът и аверът му сядат на пейка и си пийват биричка, докато малката Ая си играе в пясъчника. „Изведнъж де обърнах към нея. Видях, че окото й кърви. Не се паникьосах. Казах на приятеля ми да хване бирата и чак тогава тръгнах към детето. Отидохме в „Пирогов“. На рецепцията ме попитаха за ЕГН-то на Ая. Казах, че не го знам, и служителката ме нахока. Наложи се да звъня на жена ми, за да ми го каже“, разкрива Алексиев.

Асен Блатечки се определя като любящ баща сн. hotarena.net

Асен Блатечки се определя като любящ баща сн. hotarena.net

Звездата от „Под прикритие“ Александър Сано пък иска да научи децата си да не бъдат длъжни на никого. Според него не е важно колко време един родител прекарва с отрочетата си, а как. „На децата трябва да се обяснява като на големи хора. В едно семейство хлапетата трябва да виждат щастливи родители. Със сина ми говорим на наркотици. Той е наясно какво не трябва да прави“, казва Сано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар