Седмичен хороскоп за 9-15 ноември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Ще следвате нормалния ритъм на всекидневието и неочаквани изненади са малко вероятни. В работата всичко ще върви гладко и едва ли ще срещнете кой знае какви трудности при изпълнението на задачите и ангажиментите си. Тези от вас, които наскоро са предприели действия в посока на това да си осигурят по-голяма свобода, продължавайте в същия дух през следващите дни.

Скорпион
Ключовата дума за вас ще е „действие“. Без значение дали кроите планове, свързани с личния или с професионалния ви живот, през следващите дни ще постигнете напредък, ако сте дейни и инициативни. Има шанс ваша мечта да се сбъдне или поне да направите крачка напред в желаната посока, но за целта е потребно да вземете нещата в свои ръце и да действате.

Стрелец
Ще се стремите да постигнете душевно спокойствие и да си осигурите комфорт у дома. Ще изпитвате желание да прекарвате повече време с най-близките си хора, а също и да оставате насаме със себе си и с мислите си. При някои от вас желанието за усамотение ще е предизвикано от случки в личен план. Опитайте се да не игнорирате чувствата си и не бягайте от тях.

Козирог
Ще се създаде възможност да се подготвите за промени, които ще се осъществят през декември. Независимо какво сте планирали да свършите до края на годината, сега моментът е удачен да обмислите в най-големи подробности как точно да го направите. Хубаво е да вярвате, че всичко ще се случи по най-добрия начин. Без съмнение, тази нагласа ще ви помага.

Водолей
Периодът ще е за равносметка. Това не означава, че ще седнете и ще размишлявате с часове върху миналото, но ще се създаде възможност да си припомните събитията от последните месеци и да си извлечете поука. Някои от вас може да позабавят малко темпото и през следващите дни да отделят повече време за близките си хора и за преследване на личните си интереси.

Риби
Идните дни ще са много благоприятни за отношенията ви с другите хора. Ако сте обвързани, ще се радвате на хармония и близост с любимия си човек. Използвайте положителното влияние на периода, за да заздравите връзката си, както и да обсъдите с човека до вас въпроси, по които сте били на различно мнение. Шансът да постигнете компромис и разбирателство ще е доста по-голям.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар