Седмичен хороскоп за 9-15 ноември – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
В живота на много от вас ще се появи нещо ново. Не е задължително обаче да е видимо или да има конкретно отражение във всекидневието ви. Може да ви осени нова идея, да вземете решение да оставите нещо в миналото и да поемете в нова посока или да се пренастроите вътрешно, което ще ви тласне към промяна в някаква област.

Телец
Ако работата ви е свързана с контакти и обмен, тогава през следващите дни вероятно ще имате повече срещи, ще водите оживени разговори и ще откриете, че вече използвате по-умело комуникативните си способности. Периодът е много подходящ за развитие на търговска дейност, защото по-добре отвсякога ще предусещате от какво имат нужда хората около вас.

Близнаци
Едва ли ще имате основание да се притеснявате за каквото и да било, свързано с работата или финансите ви. Що се отнася до практичните аспекти от живота, за вас всичко ще върви гладко. Възможно е да не сте толкова активни и вероятно ще ви занимават повече лични въпроси, но пък ще имате шанса с лекота да реализирате амбициите си в службата и дори да получите награда.

Рак
Взаимоотношенията – интимни, партньорски и приятелски, ще бъдат много важни за вас. Вероятно ще изпитвате желание да прекарвате повече време с любимия човек, да споделяте какво ви вълнува и да го изслушвате. Ако не го направите, напълно е възможно през следващите дни да прехвърчат искри между вас или половинката ви да недоволства за това, че не прекарвате достатъчно време заедно.

Лъв
Няма да имате кой знае какви изненади или преломни моменти, но пък ще се появи възможност да затвърдите постигнатото и да въведете ред в делата си – нещо, което може би сте отлагали. Периодът ще започна за вас с акцент върху рутинните служебни задължения. Предстоят ви ползотворни дни, защото ще имате възможност да разгърнете творческите си способности.

Дева
Може да очаквате подкрепа от околните, за да реализирате плановете и намеренията си. Това, разбира се, не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. Напротив, потребно е да положите повече усилия и да покажете ангажираност, независимо дали се стремите да получите по-голямо удовлетворение в работата, в творческите си начинания или искате връзката ви да върви гладко.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар