Емилия се закръгли (Бременна ли е?)

Емилия се закръгли (Бременна ли е?)
1 (20%) 1 vote

Емилия качи килограми

Емилия се закръгли. През последните седмици поп фолк изпълнителката е затрупана с работа по нов проект, който засега пази в тайна. Въпреки работата и многобройните й ангажименти обаче, Емилия не забравя своите фенове и често ги радва със снимки в официалните си профили в социалните мрежи.

Последните дни певицата отскочи до Румъния заедно със съпруга си Жорж Башур. Там Емилия посети пет от най-големите национални телевизии, за да представи на румънската публика една от новите си песни. Певицата разкри, че подготвя и друга песен, с която скоро ще зарадва своите фенове.

Емилия не крие, че е много щастлива, че кариерата й е в такъв подем. А „когато любимият ти човек е до теб, работата става песен“, пише поп фолк изпълнителката в Инстаграм към един от качените кадри от Румъния.

Тези последни кадри на певицата обаче накараха нейните почитатели да се запитат дали тя и Жорж Башур не са в очакване на първия си общ наследник. Или покрай многото работа и нови проекти, Емилия не е имала много време за тренировки и е качила няколко излишни килограма.

Слухове, че поп фолк изпълнителката е бременна се появиха още след сватбата й с бизнесмена, но тогава тя категорично отрече. Сега обаче, няколко месеца по-късно, от качените кадри се вижда, че Емилия се е позакръглила. И феновете се съмняват, че тя чака бебе.

Почитателите на поп фолк изпълнителката не пропуснаха да й направят хиляди комплименти и да й кажат, че изглежда невероятно. Те обаче обърнаха внимание и на качените килограми. „Малко си наедряла Емилия, но пак си секси“, пише последовател на поп фолк изпълнителката в социалната мрежа Инстаграм.

Емилия се закръгли сн. Инстаграм

Емилия се закръгли сн. Инстаграм

Засега за феновете на Емилия остава загадка, дали качените от нея килограми са защото е бременна, или просто, защото покрай многото проекти не е имала време за тренировки.

 

View this post on Instagram

 

Когато любимият ти човек е до теб,работата става песен! 😍❤️🎼🎼🎼

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар