Камила Паркър-Боулс крие децата си (Защо херцогинята никога не говори за тях?)

Камила Паркър-Боулс крие децата си (Защо херцогинята никога не говори за тях?)
4.5 (90%) 2 votes

Наследниците на Камила Паркър-Боулс стоят на по-голяма дистанция от кралския двор

Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс нямат общи деца, но всеки от тях има по две от предишните си връзки. И ако Уилям и Хари постоянно са в центъра на вниманието, то вероятността да не сте чували нищо за сина и дъщерята на херцогинята на Корнуол е доста голяма.

През 1973-та година Камила се омъжва за Андрю Паркър Боулс. Двамата имат 22-годишен брак и две деца – Лора и Том. Тя е на 41, а той – на 44. Последният път, когато ги видяхме на публично събитие тримата с майка им бе през 2015-та година. Том Паркър от години се изявява като кулинарен критик и автор на редица кулинарни книги, с които печели и награди. Той участва и в много телевизионни готварски предавания.

Синът на Камила Паркър може да се похвали не само с успешна кариера далеч от сянката на майка си, но и със семейно щастие. Той е женен от 2005-та година и има две деца.

По-малката му сестра Лора предпочита да пази живота си в тайна. Тя не е толкова публична личност, колкото брат си, защото е отдала живота си на изкуството. Тя работи като куратор в различни лондонски галерии. През 2006-та година Лора се омъжи за Хари Лопес. Те имат три деца – една дъщеря и двама синове, близнаци.

На сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011-та година Лора бе една от шаферките на булката. А херцогът и херцогинята на Кеймбридж, както и принц Хари, бяха сред гостите на нейната венчавка, пише „Reader’s Digest“.

Въпреки че децата на Камила видимо са в добри отношения с доведените си братя, те предпочитат да стоят на по-голяма дистанция от кралския двор, защото са наясно, че иначе не биха могли да водят нормален начин на живот.

Камила Паркър крие децата си сн. Фейсбук

Камила Паркър крие децата си сн. Фейсбук

А Камила одобрява това тяхно решение. Затова и  не сме я чували да коментира наследниците си, които са на мнение, че тя е свързана с британското кралско семейство, а не те, затова не бива да изисква нищо от тях, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар