Цеца Величкович с невероятен жест към сина си и снаха си (Вижте в какво ще се возят младоженците)

Гласувайте за статията

Синът и снахата на Цеца Величкович с модерно возило на сватбата си

Цеца Величкович направила невероятно предложение на сина си Велко и снаха си Богдана. На влюбената двойка съвсем скоро й предстои сватба, а няколко месеца след това, те ще станат и родители за първи път.

Синът и снахата на Цеца усилено се подготвят за най-важния ден в живота си, когато ще се врекат във вечна вярност един на друг. Това ще се случи само след две седмици – на 24-ти ноември. На събитието, както вече стана ясно, ще присъстват около 500 гости. Младоженците ще ги посрещнат в луксозен ресторант в центъра на Белград.

В момента се изпипва всеки детайл от предстоящото събитие. Сръбското издание „Блиц“ издава, че Цеца също усилено помага на сина си и снаха си в подготовката за сватбата. Тя често дава предложения на Велко и Богдана, които те приемат с охота. Последното предложение на певицата също много допаднало на младоженците.

„Цеца им предложи да наемат луксозен автомобил с марка „Ролс Ройс“ и това да бъде колата, с която ще се придвижват младоженците. С него Велко ще отиде да вземе булката, след това ще отидат до църквата, а след това и до ресторанта, където ще отпразнуват сватбата си. Когато Цеца им предложи, те бяха много въодушевени и бързо приеха“, казва източник пред сръбското издание. Величкович оставила младоженците сами да изберат модела на своето возило.

Сватбата на Велко и Богдана се очаква да бъде едно наистина грандиозно събитие с около 500 гости, предават от skopje24.mk. Според сръбските медии снахата на Цеца ще носи нейната сватбена рокля, а синът й Велко ще бъде с военната униформа на баща си Аркан.

Синът и снахата на Цеца Величкович се возят с "Ролс Ройс" на сватбата си сн. Инстаграм

Синът и снахата на Цеца Величкович се возят с „Ролс Ройс“ на сватбата си сн. Инстаграм

Влюбената двойка държи да спази и всички обичаи, характерни за една сватба като „откупуване на булката“, например. Преди да вземе своята булка обаче, Велко ще трябва да спази още един обичай. Той трябва да стреля с пушка по ябълка, която е поставена на покрива на къщата на младоженката. Очаква се да бъде традиционна сръбска сватба, на която ще се спазят всички обичаи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар