Мис Москва доказва в съда, че бившият крал на Малайзия е баща на сина й (Всичко за скандала)

Мис Москва доказва в съда, че бившият крал на Малайзия е баща на сина й (Всичко за скандала)
3 (60%) 1 vote

Драмите между Окасана Воеводина и Мохамед V нямат край, бившият крал не признава сина си

Мис Москва, която се омъжи за бившия крал на Малайзия преди година е в отчаяно положение. Тя за първи път показа сина си, но Мохамед V не разпозна в него своя наследник.

Оксана Воеводина публикува снимка на детето в социалната мрежа. С която искаше да покаже, че бебето визуално прилича на баща си. Според запознати бившият монарх е реагирал негативно. Той никога не е виждал момчето защото се раздели с красавицата още докато бе бременна. За развода си тя научила от Интернет.

Леон е копие на татко си
Снимка: Инстаграм

Кралската особа твърди, че бебето може да е на всеки азиатски мъж. А снимките не са доказателство , че той е биологичния баща.

Скоро миската разкри за медиите, че най-накрая бившият й мъж се е съгласил да създаде попечителски фонд за Леон на стойност 250 хиляди долара. Но поставил няколко условия.

Едното от, които е майката и детето никога да не го търсят повече. Оксана да го възпита като мюсюлманин. А освен тези изисквания Воеводина да изтрие всички техни общи снимки, които е публикувала до сега в социалната мрежа. Ако изпълни всичките условия красавицата ще получи още 100 хиляди долара в разстояние на 10 месеца, предават от teleprogramma.pro/news.

Мис Москва обаче не иска да приеме парите и е готова да докаже бащинството му в съда и ще се бори докрай за заради Леон.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар