Д-р Василев от „Откраднат живот” имал проблеми с голямата си щерка (Вижте семейната му драма)

Гласувайте за статията

Алекс Алексиев бил в трудно отношения с първородната си дъщеря Ая

Д-р Василев от „Откраднат живот”, който се върна в лекарския сериал преживял труден период в отношенията с Ая. Момиченцето, което е родено на Острова било отчуждено от татко си.

Когато се появила на бял свят Алекс Алексиев бил много ангажиран с работа и малката изобщо не го виждала. Актьорът разказва, че по това време се снимал в сериал, а заедно с това вървели и снимките на филма „Възвишение”.  Освен това бил и в командировки. Почти една година отсъствал постоянно от вкъщи.

Щатливото семейството днес
Снимка: Хотнюз

Някъде около Коледа се разбрало, че хлапето изобщо не разпознава баща си. Отказвало контакт с родителя си макар да било общително дете, пише Woman.bg.
Актьорът споделя, че положил ужасно много усилия докато скъси дистанцията с Ая. Коствало му и време докато успее да я приближи към себе си. Водел я често на разходки в планината и така успял да реши проблема. Но сега изниква и друго притеснение да не би да има отново затруднение в общуването с втората си щерка. Която се роди преди няколко месеца.

В момента Алексиев е страшно ангажиран с продуцирането на новия филм „Доза щастие”, в който участие имат Ая и майка й Яна Титова. Тя е режисьор на лентата, която от днес тръгва по екраните в странат, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар