Чичото на Меган Маркъл я зашлеви: Неблагодарница! (Вижте как я изложи)

Гласувайте за статията

Още един роднина скочи на херцогинята, заради лошия й характер

Роднините на Меган Маркъл често дават интервюта и говорят за лошия й характер. Те са ужасени от факта, че откакто стана кралска особа забрави семейството си. Нейният 80 годишен чичо също се присъедини към техните обвинения.

Майк Маркъл е бивш дипломат, който след като се е оттеглил от кариерата прекарва старините си в малка каравана край Флорида. Той страда от Паркинсон и има поставен пейстмейкър на сърцето. Не се оплаква от здравето си, но въпреки това не е сигурен, че някога ще може да види племенницата си отново.

Мегна Маркъл не ще да има нищо общо с роднинте си
Снимка: Инстаграм

Чичото на херцогинята на Съсекс казва, че е изненадан от поведението на Меган. В интервю за британския „Дейли мейл” той споделя, че не я разбира защо така се отнася към семейството си. Възрастният мъж разказва, че винаги е поддържал с нея добри отношения. А според него именно той й е помогнал и е й проправил път към света на знаменитостите.

Майкъл Маркъл твърди: „Направих повече за нея, отколкото за всеки друг“ И наистина когато Меган е едва 16 годишна чичо й урежда стаж в посолството на САЩ в Аржентина. В продължение на шест седмици бъдещата кралска невеста живее сред високопоставени лица и се запознава със света на голямата политика.

Според чичо й тя би могла да стане отличен дипломат, но я поблазнила кариерата на актриса, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар