Какво ще каже мама? Кая Гербер на среща с лошото момче Пит Дейвидсън (Вижте как ги изловиха – Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Синди Крауфорд в любовна афера с бившият на Арана Гранде

Кая Гербер е влюбена в любимеца на жените Пит Дейвидсън. Още през миналия месец се заговори за романа на манекенката с комика. Те бяха спипани от папараци на среща в кафене в Ню Йорк. А по-късно фотографите хванаха Пит на излизане от апартамента на Кая.

Влюбените през септември
Снимка: ru.hellomagazine.com

Преди няколко дена пък папараци се натъкнаха на двойката пред дома на Гербер. Влюбените се натискаха и целуваха в колата, след вечеря в ресторант.

Кая и Пит преди няколко дена
Снимка: ru.hellomagazine.com

Интересен е факта, че през март комикът бе забелязан да стои в автомобила си с друга жена – 45 годишната Кейт Бекинсейл. С която тогава имаше афера. Тогава пак Пит бе на вечеря с родителите на любимата си и то в същия ресторант. Явно фантазията на Дейвидсън трудно работи.

Все още не е ясно как Синди Крауфорд приема връзката на дъщеря си с това лошо момче. Но малко преди това майката на Кая бе също на вечеря с нея и с гаджето й.

Репутацията на Пит обаче не може да не тревожи родителите на 18 годишната девойка. Наскоро той се раздели с дъщерята на Анди Макдауъл. Връзката им продължи само няколко месеца. Преди това както вече споменахме комикът се среща с Кейт Бекинсейл, а предо това бе сгоден за Ариана Гранде. Не случайно му викат „лошо момче” заради многобройните му връзки с жени, предават от ru.hellomagazine.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар