Хороскоп за 8 ноември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижти какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Днес е неприятен ден за вас. В края на седмицата са ви се натрупали много задачи, а сроковете за импълнението им вече са изтекли. Изнервени сте и влизате в излишни конфликти. Помолете колега за помощ. Така ще свършите по-голямата част от работата си и ще се успокоите малко.

Скорпион
Петък е прекалено спокоен за вас и това ви прави доста разсеяни. Фокусирайте се над задачите си, а после се забавлявайте. Излезте с приятели, разходете се, идете на вечеря. Ще прекарате приятно време заедно, водейки интересни разговори, разказвайки интересни истории.

Стрелец
Днес сте изпълнени с енергия. Няма да изпитате затруднения в организиране на работата си. Ще водите ползотворен разговор с колега, от който ще възникнат нови идеи.. След изморителната седмица е време да рузпуснете с приятели. Очаква ви вълнуващо запознанство.

Козирог
В петък работата ви най-после ще бъде оценена. С действията си ще привлечете вниманието на някой шеф. Това ще ви достави удоволствие, което искате да споделите. Имали сте натоварена и изморителна седмица – прекарайте вечерта със семейството си. Това е най-добрият начин за почивка в момента.

Водолей
Денят е успешен за вас. Ще пулочите покана за ключване в разработката на нови идеи. Това ще ви развълнува и доста ще ви разсее. Не се фокусирайте изцяло над това, докато работите. Вероятността от допускане на грешки е голяма. Очаква ви ново запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство.

Риби
Днес е добър ден да мислите за бъдещи планове. Въодушевени сте. Имате много идеи, които искате да реализирате. Подредете ги, като съобразите сложността и финансирането им. Обадете се на приятел за съвет и заедно започнете реализирането на една от тях.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар