Хороскоп за 8 ноември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Петък е емоционален за вас. Задълженията си ще вършите бързо и с лекота, но мислите ви ще бъдат насочени другаде. Ще получите прекрасна новина и ще бързате да я споделите. Днес е хубав ден да помослите за бъдещи планове и да започнете един от тях. Близък ще ви потърси за съвет.

Телец
Денят е спокоен за вас. Чувствате се радостни и продуктивни. Няма да изпитвате затруднение при изпълнение на ангажиментите си. Неочакван доход ще ви зарадва и стимулира. Добре е да направите финансови планове и да помислите за бъдещи инвестиции.

Близнаци
В края на работната седмица се чувствате изморени – и физически, и емоционално. Това се отразява както на работата ви, така и в отношенията ви с околните. Необходима ви е по-дълга почивка. Споделете с близките си проблемите си и ако имате нужда, помолете за съвет.

Рак
В петък пред вас ще се появят нови професионални възможности за развитие. Не се колебайте и бързо вземете решение. Няма да съжалявате. Имате притеснения относно здравословни проблеми. Намерете време и не отлагайте повече консултациите със специалист.

Лъв
Краят на седмицата се очертава спокоен. Задачите ви са ясни и изпълнението им не ви тревожи. Очаква ви изненадващо посещение от близък приятел. Ще прекарате приятно време заедно, като водите вълнуващи и продължителни разговори. Отделете вечерта за семейството си и излезте на разходка из града.

Дева
Днес е приятен ден за вас. Имате възможност да се насладите на хобито си. Може да изпробвате и нещо ново. Днес ще получите дългоочакван доход. Това ще подобри както финансовото ви състояние, така и настроението ви. Споделете го с близки и приятели.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар