Меган Маркъл и Хари в отлични отношения с Камила Боулс (Вижте как съпругата на Чарлз спечели любовта им)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари подкрепени от Камила Боулс

Меган Маркъл и Хари в отлични отношения с Камила Боулс. Виждали сме херцогът и херцогинята на Съсекс в компанията на Камила едва няколко пъти. Но това далеч не значи, че двамата не са в добри отношения със съпругата на принц Чарлз.

В последните трудни седмици за Меган Маркъл и принц Хари, именно Камила Боулс е един от хората, които им оказват най-голяма подкрепа. От опит, при това доста горчив, херцогинята на Корнуол знае добре какво е всички да са срещу теб, особено медиите. Затова тя може да даде важни съвети и най-вече да изслуша и да успокои Хари и Меган, които се сблъскаха челно с ударите на славата в тази една година, откакто са семейство.

Според източници от кралския двор, Камила е останала също толкова изненадана от чутото в документалния филм за пътуването на херцога и херцогинята в Южна Африка, колкото и всички останали членове на кралското семейство. Но вместо да ги съди, че са казали прекалено много, Камила влиза в ролята на техния „стълб на подкрепа“, осъзнавайки колко наистина им е трудно на Хари и Меган.

Лична мисия

А херцогинята на Корнуол е приела за своя лична мисия всички около нея да са усмихнати и щастливи, да продължават напред с гордо вдигната глава. Точно както тя направи преди години, успявайки от любовница на Чарлз да се превърне в любимка на немалка част от британците, пише „Vanity Fair“.

Херцогинята на Корнуол истински харесва Меган и не иска да я вижда да страда. Смята също, че двете могат да бъдат много добри съюзници в битката срещу всички, които им мислят злото и не се притесняват да го кажат.

Камила Боулс има едно строго правило, което не нарушава – да не се бърка в личния живот на принцовете Уилям и Хари. Въпреки това, тя наблюдава внимателно случващото се с тях и е винаги готова да помогне, ако имат нужда от нея. Какъвто е и сегашният случай.

Меган Маркъл и Хари в отлични отношения с Камила Боулс сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари в отлични отношения с Камила Боулс сн. Инстаграм/ sussexroyal

В документалния филм Меган сподели, че много рядко хората я питат как е. А това се прие като директен удар към кралското семейство за липсата на подкрепа. Но явно е трябвало да изрази чувствата и мислите си на висок глас, за да й се притекат всички на помощ, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар