Меган и Хари разкриха: Арчи вече ходи (+ Защо семейството на херцогинята се отказа от нея?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари признаха, че бебе Арчи вече ходи, а семейството й се отказа от нея

Меган и Хари разкриха, че бебе Арчи вече ходи и дори опитва да говори. Съпрузите направиха спонтанно посещение в център за семействата на военни и споделиха собствения си опит. Херцогинята споделила с присъстващи майки, че Арчи вече ходи. И дори прави първите си опити да говори.

„Пълзи навсякъде, толкова е сладък. И дори се опитва да казва малки думички“, споделя развълнуваната Меган с други родители. Херцогинята за първи път от доста време изглежда отпусната и щастлива сред присъстващите. А британските медии отбелязват, че явно почивката от обществения живот й се отразява доста добре след срива, пише „Дейли Мейл“.

Само ден по-късно притесненията на Меган се проявиха с пълна сила, докато присъстваше на церемонията за почитане на загиналите в бой британски войници. Тя и Хари трябваше да бъдат придружени от херцогинята на Корнуол на събитието. За съжаление обаче Камила се оказа тежко болна от белодробна инфекция и лекарите категорично й забраниха да ходи, където и да е. „Състоянието й се влоши драстично през последните дни. Тя бе силно разстроена, че не може да изпълни задълженията си, но лекарите категорично й забраниха да излиза, за да не развие усложнения. Все пак се надява, че ще успее да се съвземе до уикенда“, казват още от двореца.

Бебето Арчи вече ходи, разкриват Меган и Хари сн. You Tube

Бебето Арчи вече ходи, разкриват Меган и Хари сн. You Tube

Междувременно близките на Меган Маркъл пак я притесниха. Чичо й Майкъл заяви, че отдавна е загубил вяра да чуе гласа на племенницата си. „Надявах се да ме покани на сватбата си, дори бях готов да я отведа до олтара, след като Томас е зле. Не мисля, че постъпва правилно със семейството си. Но тя си знае, какво й е“, казва 80-годишният мъж. Той споделя, че е съдействал на Меган да получи стаж в Аржентина, както и за други неща. Двамата не са се чували от години, но не са във вражда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар