Робърт Патисън и Брад Пит възмущават с неприятни навици (Малките гадни тайни на известните)

Гласувайте за статията

Робърт Патисън не си мие косата, Брад Пит избягва да се къпе

На червения килим звездите винаги изглеждат перфектно, но зад лъскавата фасада се крият доста неприятни и дори гадни навици. Разкритията бяха направени от екипи на известните, които разкриват не особено приятни неща за тях.

Актьорът Робърт Патисън има невероятна коса, която се превърна и в едно от най-важните неща във филма „Здрач“. Оказа се обаче, че актьорът почти не я е миел по време на снимките.

„Цели шест седмици не я изми“, възмущават се членове на екипа. Самият Робърт бил категоричен, че това не му пречи и не вижда необходимост да я мие. „Аз и апартамента си не чистя. За мен това е само място, където преспивам вечер. Сериозно, не го чистя“, споделя известния артист.

Орландо Блум също не си пада много по къпането и чистенето, което абсолютно вбесявало бившата му съпруга Миранда Кер. И не е изненадващо, че накрая го зарязала. За новата му приятелка Кейти Пери обаче това не е проблем. Както и навика на актьора често да изпуска газове, при това доста шумно, пише  tocka.com.mk

Скаран с банята е и актьорът Брад Пит. Но той поне има извинение. „Вижте, имам шест деца. При това положение просто забравям за спокоен душ или баня. Мокрите кърпички са най-добрият ми приятел. А и действат бързо“ казва в свое интервю актьорът.

Прекрасната Меган Фокс пък споделя, че никога не пуска водата, след като е посетила двете нули. Наистина неприятен навик, заради който се принудила да си вземе прислужница, която да се занимава само с това.

Колкото и да е странно проблем с душа имат още Зак Ефрон и Дженифър Анистън. Никой от двамата не обичал да се къпе, особено след фитнес.

Брад Пит скаран с банята, Робърт Патисън също сн. Уикипедия

Брад Пит скаран с банята, Робърт Патисън също сн. Уикипедия

Колегата им Джони Деп обаче ги надминава. Актьорът пушел като комин, което накарало Анджелина Джоли да му се моли да ползва ментови бонбони за нормален дъх, поне докато снимат заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар