Майкъл Джексън е жив?! (Испанец шашна потребителите в мрежата)

Гласувайте за статията

Двойник на Майкъл Джексън шашна с визия

Майкъл Джексън е жив и пее в Барселона. Или поне така мислят фенове на звездата от Испания. Двойник на певеца, който има потресаваща прилика с него, предизвика фурор в социалните мрежи. Двамата са като еднояйчни близнаци, или направо клонинги. А приликата е наистина изумителна.

Името му е Серхио Кортес, а в социалните мрежи събра истинска армия от фенове. Младият испанец толкова много прилича на изпълнителя, че чак плаши почитателите му. Тази година се навършиха 10 години от смъртта на Джако, а приликата на младежа с певеца е наистина изумителна и потресаваща.

За да постигне този изумителен ефект, Кортес е вложил много труд и пластични операции. Той обаче не само прилича на Майкъл Джексън, но и пее като него. Представленията на Кортес привличат внимание из цяла Испания. А съвсем скоро младият изпълнител организира и световно турне, с което придоби световна популярност.

Онова, което привлича вниманието на всички обаче, не е приликата между Джако и неговият фен, а фактът, че Кортес буквално пее като покойния изпълнител.

Неслучайно в социалните мрежи тръгна мълвата, че Джексън е жив и се крие в Испания, за да живее спокойно и в анонимност.

Серхио Кортес е родом от Барселона и е почти невъзможно да се видят различия между него и Джако. Той дори редовно споделя снимки на двамата, с които доказва, че няма разлика помежду им.

Гласът му наистина поразително прилича на този на Майкъл Джексън. И неслучайно феновете му го взеха за покойната легенда.

Двойник на Майкъл Джексън изуми мрежата сн. Инстаграм

Двойник на Майкъл Джексън изуми мрежата сн. Инстаграм

Това не е първият случай, в който известен покоен певец се сдобива с уникален свой двойник. Във Вегас ежегодно се събират феновете на краля на рока — Елвис Пресли. А неговите двойници са толкова много, че мнозина се чудят, дали и той самият не е инсценирал смъртта си и не се крие някъде сред тях.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sergio Cortés (@sergiocortesparra) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар