Цеца Величкович носи на ръце снаха си (Вижте как я изненада)

Гласувайте за статията

Певицата ще вози снаха си с „Ролс Ройс”, остава само младите да изберат модела

Цеца Величкович е в трескава подготовката за сватбата на своя син. Остават само две седмици до бляскавото събитие, на което ще се венчаят Велко и Богдана Родич.

Както вече стана известно булката ще носи венчалната рокля на своята свекърва на църковната служба. А всички останали дами от голямото семейство подготвят тоалетите си за този важен ден.

За всеки отделен детайл се грижи обаче прочутата певица. Тя предложи на младоженците нещо, което много ги развълнува. Цеца Величкович смята да наеме „Ролс Ройс” с който ще се вози булката И баровският автомобил ще отиде да я вземе от дома й в Титул.

Цеца Величкович стяга сватбата
Снимка: Инстаграм

Богдана и Велко бяха възхитени от идеята на певицата. Която им предостави сами да изберат модела на колата, с който да отидат пред олтара на църквата в Белград. Където ще станат законни съпруг и съпруга.

Иначе бъдещата булка е бременна и на пролет се очаква в дома на Цеца да проплаче ново попълнение в семейството на Величкович.

Певицата не веднъж е казвала, че приема снаха си като собствено дете и се радва, че Богдана много бързо се вписала в тяхната фамилия. Тя дава мило и драго младите  и бебето да са живи и здрави, което е най-важното, предават от .ubavinaizdravje.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар