Хороскоп за 7 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Четвъртък ще е приятен за вас. Ще се справяте със задачите си леко и с удоволствие. Конфликт между колеги ще помрачи настроението ви. Не е добра идея да се месите – не искате вие да оберете негативите. Най-добре е да излезете от помещението. Вечерна разходка ще ви разсее от неприятната ситуация.

Телец
Днес е успешен ден за вас. Ще ви се наложи да се намесите в спор между колеги и да играете роля на арбитър. Аргументирайте се добре и направете така, че напрежението да спадне и всички да са доволни. Това няма да остане незабелязано и ще ви помогне в бъдещи ситуации.

Близнаци
Четвъртък е натоварващ за вас. Имате много задачи и не знаете откъде да започнете. Конфликти на работното място ще задълбочат нервността ви. Не се фокусирайте над тях, а се концентрирайте върху задълженията си, за да ги приключите в срок. Добре е да потърсите помощ.

Рак
Денят е приятен за вас. Енергични сте и в добро настроение. Не изпитвате затруднения с изпълнение на задачите си. Трябва да обърнете внимание на половинката си и днес е подходящ ден за това. Излезте на вечеря или на разходка, говорете по важни теми. Погрижете се и за себе си.

Лъв
Днес ще ви се наложи да работите с някой, когото не харесвате особено и това ви притеснява. Изненадващо за вас работата ще ви спори и ще се справяте със задачите бързо и качествено. Най-важно е да си имате взаимно уважение и да не се държите грубо един с друг.

Дева
Четвъртък се очартава напрегнат. Колега ще се обърне за помощ към вас. Налага се да свършите по-голямата част от работата му. Направете го, за да му покажете как се правят определени неща, но не му позволявайте да ви използва всеки път, когато има затруднения. Фокусирайте се върху вашата работа.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар