Симеон Колев не може да прежали Векилска (Вижте как се стопи от мъка)

Гласувайте за статията

Радио журналистът е заприличал на вейка от стрес и от мъка по бившата си

Симеон Колев не прилича на себе си. Журналистът все още не може да прежали Мариана Векилска. Която го заряза заедно със сина им.

Той е отслабнал поне с 20 килограма след  развода. А причината да прилича на болен не е някаква болест. Единствено мъката по бившата му е виновна за нездравословния му външен вид, научи ХотАрена.

Снимка: ХотАрена

Симо все още бил в съсипан от решението на Марина да замине за Брюксел и да започне нов живот. След нервния срив получил и панически атаки, заради, които прибягнал до помощ от психолози. Те било категорични, че загубата на толкова много кила се дължи на стреса, изживян след  раздялата.

Глътка въздух радио журналистът поел по време на местните избори. Той се кандидатира за общински съветник от управляващата партия ГЕРБ. Ангажиментите покрай предизборната кампания му помогнали поне за малко да се отърси от личните си драми.

Симо вече е възстановил личния си профил в социалната мрежа, но всичките му общи фотоси с Векилска са изтрити завинаги.

Скоро в интервю зарязаният съпруг призна, че не е простил на бившата си. Но заради детето все още общува с нея. Дори я приютява в общия им дом когато тя се завърне в родината. Но е категоричен, че му трябва много време да стане готов за среща с друга жена, пише „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар