Анита Мейзер неоткриваема след затвора (Миската се покри)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер се покри след като излезе от затвора

Анита Мейзер изчезна на тайно място след излизането си от затвора. Мисис България потъна буквално вдън земя и никой, дори най-близките й приятели, не може да се свърже с нея.

Единствената, с която Мейзер общува, е дъщеря си Джули. Момичето е поело целия бизнес на майка си, както и грижите за нея, пише „България днес”.

След като излежа двегодишна присъда за причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга си Николай Димов, Анита потъна в забвение. Според нейни приятели, тя се крие на усамотено място, за да се възстанови след преживените ужас и стрес.

Здравето й било силно разклатено и тя минала на специална билкова диета, за алкализация на тялото си. Мейзер обмисляла дори да замине за САЩ, но накрая се отказала, тъй като не искала да се разделя с дъщеря си Джули.

Анита Мейзер

Снимка: ХотАрена

Анита отказва да общува дори с най-близките си приятели. Единствено дъщеря й общува с нея. Мейзер излезе от затвора през лятото на миналата година, а оттогава насам стои далеч от всякаква публичност.

Тя още не може да се оправи с кошмарите, които преживя покрай смъртта на съпруга си Николай Димов.

Така и не стана ясно, какво точно се е случило между двамата във фаталната нощ. Мейзер на няколко пъти променя показанията си за нощта на инцидента. По-късно, в участъка дори се опита да подкупи полицай, пише hotarena.net.

Заради двете престъпления съдът й определи присъда от 3, 5 години за убийството и 4 години за подкупи на полицай, но Върховния касационен съд в крайна сметка фиксира престоя й в затвора само на две години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар