Лейди Гага шашна с признание: С Брадли нарочно пуснахме слуха, че сме любовници

Гласувайте за статията

Лейди Гага направи интересни признания за връзката с Брадли Купър

Лейди Гага направи неочаквано признание. В интервю за списание „ELLE“ певицата сподели, че тя и Брадли Купър нарочно са разиграли историята с любовниците, за да привлекат внимание към себе си и към филма.

„Всичко беше режисирано от нас. Наша беше идеята да пуснем слухове, че сме двойка и да се престорим. Цялото изпълнение на „Оскарите“ беше режисирано от нас. Ние дирижирахме слуховете и цялата ситуация“, разкрива Гага.

По думите на певицата, тя и Брадли Купър предизвикали сами слуховете. И никак не се притесняват от този факт.

„Това, което искам да кажа, е, че ние създадохме една любовна история. За мен като изпълнител и актриса беше важно да накарам хората да вярват, че сме влюбени. И ние искахме хората да усетят тази любов на „Оскарите“. Искахме да приковем вниманието на всяка телевизия и през всяка камера. Работехме усилено върху това. Работехме в продължение на дни. Всичко беше режисирано, до самия финал“, заяви изпълнителката.

Гага добавя, че тя и Брадли са получили съвсем точно реакцията, която опитвали да постигнат.
„Предполагам, че свършихме добра работа. Ние си говорихме, че това ще се случи. И наистина се получи“, каза още тя.

Изпълнителката говори още в интервюто си за болезнения акт на насилие, който преживява на 19 години. И е категорична, че това е най-травмиращото преживяване, което е имала в живота си. През годините преминала през много травми, особено в кариерата, но успяла да оцелее и да продължи напред, казва тя за списание „ELLE“.

Изненадващо, изпълнителката направи още едно признание. Разкри, че страда от ПТСР /Посттравматично стресово разстройство/, както и от фибромиалгия, което е състояние, прие, което цялото тяло изпитва болка, ако се нарани някоя част от него.

Лейди Гага шокира с признания сн. You Tube

Лейди Гага шокира с признания сн. You Tube

„Аз съм на лекарства. Имам различни лекари. Трябва просто да оцелея. Гледам на заболяването като на по-лека болка. По-ужасно беше за мен, когато ме насилваха в продължение на месеци. Това е нещо, което никога няма да забравя“, завършва признанията си певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар