Кейти Холмс проговори за живота след раздялата с Том Круз (Ето какво разкри)

Гласувайте за статията

Кейти Холмс проговори за самотното майчинство и живота след раздялата с Том Круз

Актрисата Кейти Холмс напоследък все по-открито говори за раздялата и семейния си живот. Звездата даде интервю, в което сподели как се справя след раздялата с Том Круз.

Двамата са разделени повече от 9 години, но Кейти рядко говори за това. Въпреки това признава, че не й е лесно да е самотна майка.

„Времето ми е изцяло разпределено между работата и семейството. Прекарвам много време със Сури. Често пъти тренира с мен, или работим заедно. Не я притискам, тъй като е твърде крехка. Трудно е“, каза още Кейти Холмс.

Самотната майка работи денонощно без значение дали като говорител, дали като модел, дали като актриса. И е сгъстила графика си до минимум.

„Ако имам поне 20 минути сутрин, за да напиша списъка си за деня, пак съм благодарна, че имам това време за себе си. И това дава чудесен тон на деня ми, казва още Кейти.

Актрисата се снима в сериали, филми, модни реклами и навсякъде, където й предложат работа. Тя не разчита на финансова помощ от Том Круз, който от години не се интересува от дъщеря си.

Кейти избягва да говори за Том Круз и за развода си, но признава, че след края на брака им не разчита на негова финансова подкрепа. Още повече, че изглежда има доста истина в слуховете, че актьорът не се интересува особено от биологичната си дъщеря и почти не я е виждал, пише „Дейли мейл“.

За сметка на това тя успешно успява да компенсира отсъствието му. Двете са изключително близки и Кейти признава, че тя е най-близкия й човек.

Кейти Холмс проговори за трудностите след края на семейния живот сн. Инстаграм

Кейти Холмс проговори за трудностите след края на семейния живот сн. Инстаграм

Актрисата смело се бори и с разочарованията в личен план. Тя неотдавна се раздели с актьора Джейми Фокс след близо 5-годишна връзка. Двойката не афишираше особено открито отношенията си. Според някои слухове, по настояване на Том Круз, който поставил ултиматум на бившата си за връзките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар