Принц Хари хванат в крачка (Какво ще каже Меган Маркъл за постъпката му?)

Гласувайте за статията

Принц Хари не спази обещание, което е дал на съпругата си Меган

Принц Хари беше хванат в крачка. Той пристигна в Токио за финала на Световното първенство по ръгби. Това официално посещение Хари направи сам, а съпругата му Меган Маркъл си остана у дома заедно с няколкомесечния им син Арчи.

Принц Хари посети мача между националните отбори на Англия и Южна Африка. Внукът на кралица Елизабет Втора изгледа напрегнатата игра от трибуните, седнал до престолонаследника на Япония и до принца на Монако. За огромно съжаление на принц Хари националният отбор по ръгби на Англия загуби от своя съперник и не успя да стигне до финала. Въпреки това херцогът на Съсекс горещо поздрави противниковия отбор на Южна Африка. Всички знаем, че принц Хари и Меган имат много специални чувства към Африка, където съвсем скоро бяха на турне.

След мача херцогът на Съсекс си позволил да се поотпусне малко. Според кралския кореспондент Нийл Шон той видял принц Хари с бутилка бира в ръка, въпреки забрана да пие алкохол, която херцогът има от своята съпруга Меган Маркъл.

„Не знам какво го очаква, когато се върне у дома при Меган“, казва Нийл, смеейки се. Той споделя, че приятелите на Хари не са го виждали да пие от много дълго време.

В момента, в който херцогинята на Съсекс разбрала, че с Хари ще стават родители, тя го помолила да водят здравословен начин на живот. Херцогът на Съсекс трябвало да се откаже не само от алкохола, но и да спре да яде вредни храни. Хари също така обещал на Меган да тренира по-често, за да влезе във форма.

„Той се храни правилно, не трови тялото си, занимава се със спорт и малко с йога. И това му харесва, изглежда много по-щастлив“, казва източник за „Express“.

Принц Хари се спази обещание, което е дал на Меган Маркъл сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари се спази обещание, което е дал на Меган Маркъл сн. Инстаграм/ sussexroyal

Въпреки че е далеч от съпругата си, Хари нито за миг не я забравя. Като част от пътуването той се срещна с група ученици. Една от ученичките не сваляла очите си от принца и му казала, че е много хубав, на което херцогът отговорил, че е женен и показал халката си. А децата избухнали в смях, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар