Симона Загорова разплака баща си за рождения му ден (Вижте как го изненада)

Гласувайте за статията

Симона Загорова поднесе неочаквана изненада на баща си

Симона Загорова разплака баща си за рождения му ден. Младата певица реши да изненада баща си като го посети на личния му празник, без той да подозира. Симона се качи на самолет и летя до Стокхолм, Швеция, където родителят й живее от много години.

Плануваната от младата певица изненада определено успя да постигне желания резултат. Преди часове Симона публикува в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм колаж от снимки, на които са заедно с баща й. „2700 километра до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!!“, написа младата певица към кадрите, за да поздрави баща си за личния му празник.

Загорова качи и няколко видеа. На тях се вижда как в тесен семеен кръг са отпразнували 51-вия рожден ден на баща й Илия Загоров. Първото качено от младата певица видео обаче трогна всички нейни фенове. На него се вижда как очите на баща й са закрити, докато тя влиза в стаята. А когато Загоров вижда, че дъщеря му е там, не може да сдържи вълнението си, а сълзи от щастие напират да излезнат от очите му. По всичко личи, че Илия Загоров не е подозирал, че дъщеря му ще е там, до него, в този специален ден.

След това Симона качи още няколко клипчета в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, на които тя и баща й изпълняват български песни, а Илия Загоров свири на китара.

Симона Загорова измина хиляди километри, за да поздрави баща си за рождения му ден сн. Инстаграм

Симона Загорова измина хиляди километри, за да поздрави баща си за рождения му ден сн. Инстаграм

В профила на младата певица заваляха много хубави пожелания за празника на баща й. Според феновете на Симона най-голямото богатство за един баща това е неговата дъщеря. Затова те я съветват никога да не го забравя и да продължава да му прави такива приятни изненади като тазгодишното й присъствие на рождения му ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар