Скандално разкритие за Валери Божинов! (още подробности)

Скандално разкритие за Валери Божинов! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Разкриха кой е хакнал профила на Валери Божинов!

Неочаквано разкритие взриви мрежата. Оказа се, че бивша любовница е хакнала профила на футболиста Валери Божинов в Инстаграм.

Валери Божинов

Валери Божинов подозира бивша любовница

Преди броени дни ритнитопковецът се оплака, че личната му страница в социалната мрежа е била превзета от хакери. А той самият се е свързал вече с ГДБОП в опит да си възстанови правата.

Според една от версиите извършител на кибер атаката е бивша изгора на Валери Божигол, а целта е отмъщение, защото я е използвал и я е зарязал.

Подобни подозрения имал и самият Валери, тъй като преди време профилът на приятелката му Биляна Дол също бе хакнат. Още тогава се шушукаше, че атаката е дело на някое от „малките котета“ на Божинов.

За никого не е тайна, че Биляна Дол и Валери Божинов имаха доста проблеми във връзката и едва наскоро отново се събраха. Възможно е сдобряването им да е подразнило някоя от въртиопашките около футболиста.

Хакването на официалния му профил ще му коства финансови загуби – Валери имаше хиляди последователи и бе влиятелен инфлуенсър, цитира hotnews.bg.

Тепърва трябва да се установи коя точно е въпросната личност и ще пожелае ли самият Божинов да сподели публично името й. Едно е ясно – персоната едва ли е моделът Бояна Генова, която отдавна вече е щастлива с официалния си годеник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар