Анита Мейзер потъна вдън земя (Скри се да ближе рани от кошмарите в затвора)

Гласувайте за статията

Мисис България потъна в забвение, възстановява се от ужаса, който преживя

Анита Мейзер, която излезе от затвора се е скрила на тайно място. Никой от бившите й приятели не може да припари до нея. Нито пък да се свърже.

Единственият човек, с който общува силиконката е щерката й Джули. Девойката върти целия бизнес на майка си, а и се грижи за нея.

Мейзер излезе на свобода след прекарани две години в пандиза заради причинената смърт по непредпазливост на съпруга си Николай тя не се появява никъде. Говори се сред приятелите й, че се е скрила на тайно място и предпочита самотата, за да преживее стреса и ужаса.

Снимка: Гугъл

Според слуховете Анита е закъсала и със здравето. Тя преминала на диета с билки, за да алкализира организма си. Отначало решила да отлети за САЩ, но в последствие се оказала защото трябвало да се раздели с дъщеря си.

Вече една година е на свобода, но все още я преследват кошмарите, появили се след като почина съпруга й.

Какво точно се е случило във фаталната нощ между двамата остава загадка и до ден днешен. Тя на няколко пъти си сменя показанията, дори се опита да даде подкуп на полицай.

Заради престъпленията Анита Мейзер получи общо 4 години зад решетките. Но Върховният съд намали присъдата на две години, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар