Тодор Славков вдига сватба (Вижте коя е щастливката)

Гласувайте за статията

Малък Тошко се жени, щастливката е Зорница Атанасова, бившата на зам. председателя на КПКОНПИ

Тодор Славков вдига сватба с избранницата си Зорница Атанасова. Тя е жената, която стои плътно до него в последните години. Тя също е виновницата внукът на Тато да се заеме с политика и да се промени коренно.

Влюбените живеят в апартамента на блондинката. Който се намира на ул. Нишава. Амбициозната дама се е разделила с бившият си мъж Антон Славчев и то по приятелски. А бъдещия си съпруг истински е преобразила, пише „България днес“.

Всички си спомнят какъв бохем и любител на марковия алкохол бе Малък Тошко. Беше му излязло име на непоправим пияница. Но в момента в станал чисто нов човек – отговорен и сериозен.

Снимка: Фейсбук

Бъдещият младоженец бе кандидат за кмет на София на местните избори. Неговата половинка пък е лидер на партията „Напред България”. Която така нареченият червени принц основа преди години.

Инициативата да се включи в борбата за градоначалник била на Зорница. Сам Тодор Славков признава, че е голям реалист и е бил наясно, че точно на тези избори няма голям шанс да стане кмет. „На следващите обаче ще има по-голяма възможност”, казва синът на Людмила Живкова и Иван Славков, предават от ХотАрена.

Малък Тошко има една дъщеря Катерина от предишен брак със Силвия. И новата му любима също има пораснала щерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар