Бременната Ашли Греъм изуми с тоалет и високи токчета (Вижте я малко преди да роди)

Бременната Ашли Греъм изуми с тоалет и високи токчета (Вижте я малко преди да роди)
3 (60%) 1 vote

Моделът pluz size се облече в тясна по тялото рокля и обу високи токчета

Ашли Греъм, която е най-известният модел pluz size в света се появи на светско събитие. Бременната манекенка, която е в последните дни преди да роди показа смел избор на тоалет.

На тържественото мероприятие популярната моделка се появи с интересна рокля, впита по тялото тип „хамелион” на hristopher John Rogers с миди дължина. Дрехата й бе много дръзка и преливаше от мента към флорални цветове. Още по-дръзки бяха обувките на  пищната дама. Която бе със сандали на прекалено високи токчета. Каквито малко бременно жени си позволяват да носят. Още повече когато са в последните дни преди да се роди бебето.

Бременната Ашли Греъм
Снимки: Инстаграм

Малко преди това Ашли пусна видео в социалната мрежа, на което се вижда как танцува и то много активно. С което отново притесни феновете си, които са ужасени, че може да изгуби бебето. Те я посъветваха да внимава, но явно моделката няма такова намерение.

Остава много малко време преди Греъм да роди. С мъжа си, с когото са в брак от преди девет години очакват да се появи на бял свят първородния им наследник, предават от kanalukraina.tv.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар