Джъстин Бийбър издава нов албум, но постави условие! (виж тук)

Джъстин Бийбър издава нов албум, но постави условие! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джъстин Бийбър постави условие на феновете си!

Джъстин Бийбър иска да тества любовта на своите почитатели. Изпълнителят публикува в Инстаграм пост, с който търси подкрепа от последователите си за издаването на нов албум.

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър иска 20 милиона лайкове за нов албум

На розов фон, Джъстин е написал „Ако това събере 20 млн. харесвания, Джъстин Бийбър ще издаде нов албум пред Коледа“.

В описанието, изпълнителят подканя всики да харесват и да споделят поста, за да може колкото се може по-бързо да се съберат нужните лайкове. В допълнение, Бийбър признава, че е почти готов с песните, но му трябва малко подкрепа за ускоряване на процеса.

Разбира се, феновете не разочароваха своя идол и за по-малко от 24 часа изпълнителят събра повече от 6 млн. харесвания. Остават ще 14 млн., но при положение, че Бийбър има повече от 120 млн. последователи, това изглежда като детска игра.

Освен почитателите му, на помощ на изпълнителя се явяват и известни негови приятели. Сред тях са DJ Khalid, синът на Дейвид Бекъм Круз Бекъм, мениджърът на Бийбър Скутър Браун, както и влогърът Логан Пол. Те споделиха публикацията на певеца, за да привлекат и своите последователи към каузата.

Ако все пак Бийбър получи исканите 20 млн. харесвания, това ще бъде първият му издаден албум за последните 4 години. Въпреки това той участва като гост-изпълнител в много други песни на свои колеги, сред които и Ед Шийран.

Засега не е ясно точно какъв стил музика ще бъде включен в новия албум, но феновете се надяват да е нещо тематично за Коледа.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар