Хороскоп за 6 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на астроложката Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Денят е приятен за вас. Обстановката наоколо е спокойна. Не бързате да завършите работата си, въпреки че сроковете ви притискат. Ще водите оживени разговори с колега. Приятел ще поиска мнението ви. Получете повече информация, преди да му го дадете. Очаква ви вълнуващо запознанство.

Скорпион
Сряда е натоварена за вас. Докато вършите задълженията си, ще се чувствате неудовлетворени. От дълго време нещо ви мъи и все още не можете да намерите задоволително решение. Обсъдете проблема си с приятел. Не спестявайте подробности и бъдете откровени.

Стрелец
Сряда е спокойна за вас. Чувствате се добре и не изпитвате затруднения в работата си. Очаква ви приятна новина. Уверете се, че това, което чувате, е истина, преди да я споделите. Обаждане ще ви настрои ваканционно. Ще започнете подготовка за вълнуващо пътуване.

Козирог
Днес сте доста енергични. Пред вас ще се открият нови възможности за професионално развитие. Обмислете ги добре, преди да предприемете действия в тази насока. Обадете се на приятел и обсъздете с него възможностите. Очаква ви доход, който ще подпомогне финансите ви.

Водолей
Денят е лек за вас. Ще изпитвате минимални затруднения при изпълнение на задачите си. Чувствате се пълноценни. Имате здравословен проблем, на който от дълго време не обръщате внимание. Тъй като той се задълбочава, крайно време е да отидете при специалист.

Риби
В сряда сте спокойни. Търсите промяна и той като имате няколко възможности, се намирате на кръстопът. Дискусия с колеги ще ви насочи донякъде, но трябва да потърсете мнение и на приятел. Помислете много добре върху това дали ще ви струва нещо промяната и дали наистина си заслужава.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар