Хороскоп за 6 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда е успешна за вас. Очаква ви добра новина, свързана с работата ви. Това ще ви разведри за тратко време, но няма да се отрази на качественото изпълнение на задълженията ви. Конфликт с приятел може да развали настроението ви. Не се тревожете, бързо ще отмине и всичко ще бъде постарому.

Телец
Днес не сте в добро настроение. Имате здравословен проблем, а освен това нещо извън вашия контрол ви пречи в работата. Това ви забавя и ядосва. Ще предизвикате излишни спорове и конфликти. Не бъдете груби, опитайте да овладеете емоциите си. По-дълга разходка ще ви разведри.

Близнаци
Денят ще е натоварен за вас. Ядосвате се за незначителни неща и това пречи на изпълнението на задачите ви. Правете чести почивки, когато работите. Разговор с колега ще ви помогне за разрешаването на проблем, който ви притеснява отдавна. Това ще ви успокои и обнадежди.

Рак
Сряда не започва добре за вас. Ще срещнете затруднения в изпълението на задълженията си. Помолете колеги за помощ. Нервни сте и това ще се отрази във взаимоотношенията ви. Възможно е да се скарате с близък човек. От това няма да се почувствате по-добре, затова опитайте да се сдобрите – не си струва да се сърдите.

Лъв
В сряда сте изпълнени с енергия. Вършите задълженията си бързо и леко. Близък ще ви потърси за съвет. Отделете толкова време, колкото е нужно, за да му помогнете. Бъдете честни – най-добре е да сте директни. Така ще спестите доста бъдещи неприятности. Очаква ви приятна вечер с компания.

Дева
Денят е спокоен за вас. Очаква ви добра новина, свързана с работата ви. Тя ще ви мотивира допълнително и много от задълженията си ще завършите предсрочно. Ще бъдете в добро настроение, което ще повлияе и на хората около вас. Вечерта се отдайте на заслужена почивка в домашен уют.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар