Синът на Фики Стораро си избра професия (Вижте какво хвана малчуганът на прощъпалника си)

Синът на Фики Стораро си избра професия (Вижте какво хвана малчуганът на прощъпалника си)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро призна, че няма по-хубаво чувство от това да си родител

Синът на Фики Стораро си избра професия. Поп фолк изпълнителят сподели доста интересни истории от личния си живот, които не са ставали обществено достояние до този момент – както за себе си, така и за сина си.

„Тони-младши е на годинка и седем месеца. Вече ми казва „тати“. И на майка си казва „тати“. Няма по-хубаво чувство от това да си родител“, умилява се младият татко в „Мармалад“ по Би Ти Ви. Поп фолк изпълнителят разказва, че малчуганът е хванал кларинет на прощъпалника, който са му направили. Но и признава, че всъщност не са му дали голям избор.

„Имаше само музикални инструменти – акордеон, кларинет, тромпет… и едни лекарски слушалки. Той какво да хване?“, смее се Стораро.

Поп фолк изпълнителят е сигурен, че музикалният ген е предаден и на неговия наследник. Той самият като малък е свирил на пиано. Започнал е от първи клас и се упражнявал след училище, понякога дори по 6-7 часа на ден. Тогава на Фики не му е оставало време нито за момичета, нито за тренировки, на които да извайва мускули. Но впоследствие, след като усъвършенствал свиренето на пиано, наваксал пропуснатото.

Сега поп фолк изпълнителят ходи всеки ден на фитнес. Може да тренира само по 30 минути на ден, но никога не пропуска. Фики признава, че има нещо, което много обича и не може да се откаже от него, затова често си похапва, а това са картофите. Голямото му изкушение са чипсовете, особено когато ги види на бензиностанция на път за участие. Но винаги се спира и не си купува.

Синът на Фики Стораро става музикант сн. Инстаграм

Синът на Фики Стораро става музикант сн. Инстаграм

Фики гостува на Радост Драганова и Иво Аръков малко преди да замине с Галена на турне в Америка. Двамата отлитат на 20-ти ноември, а първият им концерт в е Лас Вегас, пише signal.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар