Изненада! Ричард Гиър чака трето бебе

Гласувайте за статията

Ричард Гиър става баща за трети път

Само няколко месеца след като се сдоби с втори син, актьорът Ричард Гиър обяви, че очаква трето дете. Холивудската звезда сподели, че е невероятно щастлив от този факт.

Актьорът, който вече има един 19-годишен син на име Хоумър Джейс, миналата година стана баща на второ момченце. Третата му съпруга Алехандра Силва го дари със син, само няколко месеца след сватбата им.

70-годишния артист, който през август стана на 70 години, няма търпение да стане татко за трети път. Гиър и съпругата му посрещнаха първия си наследник през февруари тази година. А новината бе съобщена от испанското списание „Ола“.

Очевидно влюбената двойка няма търпение да се сдобие наистина с голямо семейство, тъй като Алехандра вече има един петгодишен син. Двамата обаче едва изчакали малчуганът им да стане поне на 6 месеца и решили, че е настъпил моментът за още едно бебе.

Гиър е споделил с приятели, че детето трябва да се роди „следващата пролет“. Може само да се предполага точната му дата, но най-рано през март или април ще бъде посрещнат най-новия член на фамилията.

Ричърд Гиър и Алехандра се ожениха на интимна церемония в Ню Йорк през май миналата година. Няколко месеца по-късно щастливият актьор обяви, че ще става и баща. А през февруари гушна и бебето си. В края на лятото той и Алехандра бяха заснети с малчугана на плаж. Изненадващо, двойката реши да си роди и още едно бебе. „За хубавите неща никога не е късно в живота“, споделил актьорът, който наложи будизма в Холивуд. По всичко изглежда, че тази негова позиция защитава и съпругата му, която девет месеца след последното раждане е готова да роди отново.

Ричард Гиър става баща за трети път сн. Инстаграм

Ричард Гиър става баща за трети път сн. Инстаграм

Двойката в момента дели времето си между Испания и Ню Йорк. През повечето време предпочитат да са в Мадрид, но заради ангажиментите на Гиър в киното, редовно пътуват и до САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар