За първи път! Киану Рийвс показа публично дамата на сърцето си (+ Коя е тя?)

Гласувайте за статията

Киану Рийвс за първи път показа дамата на сърцето си, ето коя е тя

Двойничка на Хелън Мирън се появи на червения килим, в компанията на една от големите звезди на Холивуд — Киану Рийвс. А най-голямата изненада за всички бе, че дамата, която позира пред камерите с посивели коси и огромна усмивка е неговата официална партньорка.

Един от най-желаните ергени в Холивуд се появи за първи път с жена до себе си на холивудска премиера. При това дамата не е негова позната или колежка, а официалната му приятелка, с която живеят заедно и са двойка.

Става дума за художничката Александра Грант. Тя е на 46 години, въпреки жестоките критики, че изглежда на възрастта на Хелън Мирън. Дамата е доста популярна с острия си език и огромен талант, но освен това е и сред най-добрите художници в Америка.

Талантливата артистка е доста ексцентрична и не се притеснява нито от бръчките по лицето, нито от сиво-белите си коси. Двамата с Киану се познават повече от 10 години и дори са работили заедно по някои общи проекти.

Филантроп, художник и писател, Александра Грант се води неофициална приятелка на Рийвс още от 2016 година. Двамата често са засичани заедно на изложби и литературни представяния.

Киану Рийвс показа новата жена до себе си сн. Инстаграм

Киану Рийвс показа новата жена до себе си сн. Инстаграм

Новината, че актьорът е обвързан, разби сърцата на много негови почитателки. За последно той бе свързван със Сандра Бълок и София Копола. Единствената жена обаче, за която Киану е признавал, че му е партньорка в живота, бе Дженифър Саймън. Двойката очакваше момиченце, но приятелката му катастрофира в последните седмици на бременността си, като заедно с нея загина и дъщеря им. След трагедията актьорът дълго време беше в много тежка депресия. А след като се съвзе почти не даваше интервюта и избягваше всякакви изказвания относно личния си живот. За първи път от 35 години обаче, той най-накрая показа коя е жената, с която дели живота си, пише „Пийпъл“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар