Принц Хари сложи край на луксозните воаяжи (Eто как пътува след скандала)

Гласувайте за статията

Край на луксозните воаяжи за принц Хари и Меган Маркъл

Принц Хари сложи край на луксозните пътувания. След скандалите, които избухнаха през лятото заради частните полети на семейство Съсекс, сега принцът не само пътува с търговски полети, но се движи и в икономична класа.

За разлика от Кейт и Уилям, които все пак предпочитат да летят по-уединено с децата в първа класа, Меган и Хари избраха най-евтините възможни места. Принцът избра да пътува икономично по време на работно посещение в Япония.

И при отиване, и при връщане от страната на изгряващото слънце, Хари избра икономична класа. Той остави Меган и 5-месечния си син Арчи в дома си в Англия, избирайки да пътува до Япония сам.

В Токио принцът се присъедини към принц Акихито, за да гледа мача по ръгби. А след това се прибра заедно с отбора, отново с търговски полет.

Както е известно, принц Хари и Меган Маркъл имаха сериозни главоболия, след като бяха заснети да пътуват четири пъти с частни самолети в рамките на 11 дни. Проблемът не беше в разходите за частните пътувания, а във факта, че и двамата публично се представят като отявлени екозащитници и са против замърсяването на околната среда, особено с горива за самолети, пише „Дейли мейл“.

Това наложи и по-строг контрол, но след скандала Меган и Хари ползват само търговски полети. Двойката пътува по този начин дори на турнето в Африка, което до голяма степен изчисти имиджа им.

Иначе принцът не за първи път лети с обикновен въздушен транспорт. Множество пътници са свидетелствали, че Хари редовно ползва търговски самолети и най-често е придружен само от личната си охрана.

Принц Хари пътува икономично с търговски полет сн. Инстаграм

Принц Хари пътува икономично с търговски полет сн. Инстаграм

 

Що се отнася до частните пътувания, на принца и съпругата му можеше да им се размине, ако Меган не се беше похвалила, че е летяла с частния самолет на семейство Клуни от Лондон до Ню Йорк и обратно, за бебешкото си парти. Пътуването струвало над 200 000 долара, но не цената вбеси британците, а стремежът на Меган да се представи като ВИП персона на всяка цена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар