Юлиян от Игри на волята крие тежко детство (Вижте личната му драма)

Гласувайте за статията

30-годишният плевенчанин зарязан от майка си още като дете

Юлиян от Игри на волята преживял тежка лична драма. Заядливият участник от риалити формата заформил злобния си характер заради родителите си.

Като дете той бил изоставен от майка си, която при развода го зарязала на баща му, който щял да му осигури по-добър живот. Така години наред момчето живяло без майчина ласка и обич. И до ден днешен не ще да чуе за родителката си, нито пък да я види.

Баща му, който бил кардиолог и хирург го възпитавал с тежка ръка и много взискателност. Понякога си позволявал да го злепостави дори пред гаджето му.

В момента отношенията с татко му били повече от хладни. Юлиян Златев единствено страдал за малката си сестричка. Която е плод на втория брак на родителя му. Тя била едва на три годинки и към нея изпитвал братска нежност, предават от lifeonline.bg.

Още една жена правела щастлив учителя по физкултура. Това била приятелката му Лилия. С която се запознал по съседски. Тя го променила към по-добро защото преди да я срещне бил настроен крайно негативно.

Юлиян е претендент за голямата награда
Снимка: Фейсбук

Въпреки тежкия си характер обаче Юлиян е един от най-добрите играчи в „Игри на волята”. Той е основният претендент за наградата от 200 бона. Но зрителите се питат това ли е формулата на успеха – чрез грубо отношение да мачкаш всичко, което ти се изпречи на пътя?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар