Хороскоп за 5 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Денят няма да е лек за вас и ще е пълен с обрати. Конфликт ще задълбочи лошото ви настроение. Останете фокусирани над задачите си, за да приключите с повечето от тях. В края на деня ще получите позитивна новина. Налага ви се да вземете важно решение. Посъветвайте се с близките си.

Скорпион
Денят ще е приятен за вас. Ще сте разсеяни, но това няма да се отрази на задачите ви. Ще се появят нови възможности, но с тях се очертава и дилема. Не е необходимо веднага да вземете решение. Посъветвайте се със семейството си. Очаква ви ново и вълнуващо запознанство.

Стрелец
Вторник е неприятен за вас. Фокусирани сте върху тревожни мисли, а не върху работата си. Притеснения относно финансови проблеми ще ви пречат. Раздразнителни сте. Това се отразява и на взаимоотношенията ви с хората около вас. Намерете решение колкото се може по-бързо.

Козирог
Денят е социално натоварващ за вас. Ще проведете дълъг и изтощителен разговор с колеги. Обстановката в личен план е спокойна. Ще получите покана от приятел. Очаква ви запознанство, което бързо ще се превърне в приятелство. Трябва да обърнете по-сериозно внимание на здравето си.

Водолей
Днес е спокоен ден за вас. Няма да изпитате затруднения в изпълнението на задълженията си. Близките ви имат нужда от вашето внимание. Разберете как се чувстват и дали има нещо, което ги тревожи. Посъветвайте ги и се опитайте да ги разведрите.

Риби

Вторник е успешен за вас. Ще бъдете оценени подобаващо за усърдната ви работа, което ще затвърди позицията ви. Ще се почувствате удовлетворени. Споделете радостта си с близки и приятели. Трябва да обърнете внимание и на здравето си.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар